Jeroen Siep

Hoe cliché kan je beginnen maar toch wat ik jou kan leren kan je leven veranderen.

Terugkijkend zie ik in wat ik mezelf allemaal heb aangedaan en hoe moeilijk ik het mezelf en de ander heb gemaakt. Ik heb een pad belopen van het niet begrepen worden, haat naar de hele wereld en dit onderdrukken met drank en pillen. Na tenslotte nog een burn out heb ik de weg teruggevonden naar liefde voor en acceptatie van mezelf!

Een van de belangrijkste lessen die ik geleerd heb is bewust te worden van mijn gedachten, dat geluk van binnenuit komt en dat je altijd een keuze hebt. Door hier bewust van te worden is mijn leven veranderd. Mede hierdoor geloof in nu in mezelf.Ik sta vol in mijn kracht en kan daardoor contact aangaan met mezelf en de ander.

Ik zie nu in dat gelukkig zijn een keuze is die ik zelf maak en dat het een manier van leven is. Hierdoor heb ik leren omgaan met mijn ziek zijn en mijn oude wonden kunnen omzetten in wijsheden waar ik anderen weer mee op weg help.

Uit mijn ervaringen en opleidingen/ trainingen heb ik effectieve werkvormen gedestilleerd. Deze helpen je in te zien dat ook jouw leven anders kan en dat je zelf de keuze kan maken om gelukkig te worden.

Door goed voor mezelf te zorgen help ik nu anderen en doe ik waar ik van hou! 

Je bent van harte welkom.

Richard van der Voordt

Vanaf 1978 heb ik gewerkt als groepsleider/leidinggevende en staffunctionaris deskundigheidsbevordering
in diverse instellingen.Ik ben opgeleid tot maatschappelijk werker en heb de VO-opleiding : deskundigheidsbevordering en supervisieafgerond. Vervolgens een opleiding tot gestalttherapeut en diverse ondersteunende trainingen. Uiteindelijk een opleiding tot reichiaans lichaamswerker. En een gedeelte van de opleiding: organisatiekunde.

Vanaf 1994 voer ik een eigen praktijk te Rotterdam onder de naam: Kruispunt.
Ik geef individuele therapie en supervisie. Therapie aan (echt)paren. Tevens thematische trainingen over communicatieve
vaardigheden en houdingsaspecten. Sinds 2009 geef ik samen met collega trainer supervisie
aan diverse bedrijven. Daarnaast ben ik verbonden geweest als supervisor bij een hypnotherapieopleiding te Amersfoort.
En ben ik werkzaam geweest als gastdocent aan de Leidse hogeschool.
Mijn werken kenmerkt zich door directheid/humor/gelijkwaardigheid en zorgvuldigheid.
Een van passies was/is reizen om vervolgens zelf de wereld ontdekken. Heb daarin en tijdens veel gezien en geleerd!

Je kunt de golven niet stoppen, maar wel leren surfen!

Jeroen

Ga de uitdaging met jezelf aan en wees nieuwsgierig!

Richard

Contact info

Sint-Jacobstraat 63 3011 DK Rotterdam

 [email protected]

06-44 00 88 80

Of stuur een app

Contact formulier

Kvk nr. 63 27 38 88

Btw nr. NL178904296B01

Volg ons op social media

facebook logo Gestal Nu facebook logo Gestal Nu

Nieuwsbrief ontvangen?

Contact